Site için istenilen fiyat : 2.750 TL

Site adresi : Pm ile verilecektir.
Sitenin açılış tarihi: 02.18.2009
Kategori, sitenin içeriği nedir: ****** videolar
Günlük hit sayısı, kaynak link: 40-60k civarı seyrediyor 1 aydır (Sayyaç pm ile verilecektir.)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 41 günlük, Pr0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: -
Hosting dahil midir: Bikaçgün idare edilebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Webloader V4.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: -

Önemli Notlar : Site açılalı 40 gün gibi bir süre oluyor ve 1 aydır sürekli hiti 40-60k civarı'dır ve önemle belirtmek isterimki serverimde bulunan bir siteye yapılan saldırılardan dolayı gün içinde yaşanan sürekli kapanmalardan dolayı bazı günler hit belirtilen rakamın altına düşmüş olabilir. Genelde server günde yarım saat bir saat kapalı kalabiliyor saldırı durumuna göre sürekli reboot atma durumunda kalıyordum.

Sitenin gelirine gelirsek 40k ortalaması olan bir sitenin gelirini zaten alıcak kişi tahminen bilir ben fazla reklama asılmadım ama o anki kullanılan reklamlara göre değişebilir benim bu siteden günde 100-200 arası kazandığımda oldu (Koctek popup + sıcakkadınlar vs..) 50 lira kazandığımda oldu bu sizin kullanıcağınız sponsora göre değişebilir.

Sitenin google'da 184K indexi mevcuttur.

Ödeme konusuna gelince Paramı peşin alırım sitemi devrederim, sonra o kadar konuşma yaparız bana 500 verim gerisini haftadan haftaya veriyim gibi sözler söyleyim değerli zamanımızı hiç boşuna öldürmeyelim.

Herkeze pm göndermeyeceğim, forumda alabilecek durumu olanlar bellidir, zira 5 liraya post kasıp'da sırf merak için pm isteyen birçok arkadaşımız mevcut.

--------DÜZENLEME-------------

Son 4 günlük istatistik aşağıdaki gibidir.

28 Mar, Cts50004
29 Mar, Paz57602
30 Mar, Pts58462
31 Mar, Sal67606

28 i cumartesi günü sayyac'ın 4-5 saat kapalı kalması sebebiyle hit 50k saymıştır ama aslında 60k civarı olmuştur.

Bu arada siteyi 45 günde bu hale getirmişsin diyen arkadaşlar var şunu belirtmek isterim site 1 aydan fazladır bu şekilde devam ediyor ben pm ile gerekli bilgileri veriyorum ama sayyacda 20 günden öncesi gözükmediği gibi daha önceleride 65k yaptığı olmuştu.