Arkadaşlar Buraya Konu açmamdaki amacım Firmayı kötülemek değildir yanlış anlaşılmasın.Şuana Kadar çok güzel ve kesintisiz hizmet sundular bir şikayetim yok..Fakat dün Gece 27 Mart saat günü Gecesi Yeni Bir Site kuruyorken gayet herşey normal yolunda ilerliyordu..Sonra Bir karışıklılar oldu şifrelerimi kabbul etmedi.DNS leri yanlış gösteri vs..Sonra siteler Komple Gitti..Resellerimin root domainin Cpaneline giremiyorum şifre yanlış diyor.. Eklediğim diğer domainlere erişim sağlıyabiliyorum..Mysql çalışmıyor..Hosttaki dosyalar tamamen uçmuş durumda..Firma yetkilileri herzaman msnde online olurlardı.. son 4-5 gündür hiç online görmedim..Acaba tatile biyeremi gittiler gibi bişey geldi aklıma..24 saat geçmesine karşında hostta bi değişiklik yok..Acaba bilgilerimi yok bu durumdan..Bu firmanın bilgileri olan varsa yada tanığı biri varsa bu arkadaşlara ulaşabilielermi durumu bildirmek için..Yada burada o firamdan bir yetkili varsa durumu izah edebilirmi..Saygılarımı sunuyorum..inşallah yedeklerinin olduğunu umud ederim.3 aydır yedek almıyordum
Index of /