Bu nasıl makale?
Bu nasıl açıklama?
bu nasıl ipucu?

Naçizane bilgimle şunu çok rahat söyleyebilirim ki 5 tane pr3 yerine 1 tane pr6 dan link almakla ve sitemap hazırlamakla hiç bir yere gelemezsiniz.

Bu sitede blog blog gezip 10 tane dofollow pr6 link alıp son güncelleme sonrasında google pr3 verdi diye ağlayan bir sürü adam vardı.

Son güncelleme öncesi sitesini pr8 dofollow sayfaya ekleyen bir chat sitesi vardı. son güncellemede pr8 link ile pr4 te kaldı...

Bu yazılan yazı bir makale değildir.
Hatta makale olup olmamasını geçtim bu yazının doğrultusunda hareket eden sitelerin zarar göreceklerine eminim.

Zaten yazıda büyük birkavram kargaşası var.

1) backlink bir siteden gelmez bir sayfadan gelir
2) bir sitenin alexa sıralamasının yüksek olması size yüksek katkı sağlayacağı anlamına gelmez
3) sitemap i olmayan sitelerin de sayfaları indexlenir ve arama sonuçlarında çıkar eğer doğru bir iç link yapısı kurabilirseniz.
4) yüksek pagerankli tek link size pagerank olarak katkı sağlar ama pageranki kullamayı bilmiyorsanız bir işinize yaramaz
5) 1 pr6 yerine 10 tane içerikdaş c class pr0 sayfadan link alırsanız bu size sıralamada fayda sağlar.
6) eğer bu makaleyi beğenen arkadaşlar varsa diğer ustalar bir daha makale yazmasınlar. çünkü bu yazıyaipucu ve makale demek buraya senelerdir yazılan bir ton değerli makaleye ve ipucuna hakarettir.

Ben burada makale ve ipucu yazdığını sanan bir çok arkadaştan çok daha fazlasını biliyorum ama bu kadar çok ustanın olduğu yerde kendime seodan anlıyorum diyerek cüret edip bir makale yazmıyorum.

saygılar