Öncleikle konuyu açan arkadaşa katılıyorum DLE oldukca güzel bir scirpt ve daha yeni keşfetmeme rağmen rusça temaları türkçe bir temaya bakarak kolaylıkla editliyor düzenliyorum ve bence çok kolay birşey, Bir türkçe tema yükleyin ve ona bakarak türkçeleştirin yazıları örneğin {vote} bu hit yani tıklanma sayısını gösteren kod olsun demekki bunun hemen öcnesidneki rusca yazıyı silecez Hit: yapacaz buna benzerdir editlemesi ve bukadarda kolaydır. Tabi butonları vs editlemeyle birlikde 2 gününüzü alır en fazla.
Fakat karşılaştığımız zorulukların başında takıldığımız küçük yada büyük sorunlara cevap bulamamız ve en önemliside Derdimizi anlatabileceğimiz bir yer yok.
Destek sitesi adı altında açılan yerlerde ne sıksorulan sorular ne forum benzeri bir destek başlığı yok, Karşılaştığım sorunu yazacak bir yer bulamıyorum. Forumlarda ve bizim bu forumumuzdada yazdığım CMS Başlığı altında konularada Cvplar gelmiyor aslında Destekde Forumumuzdada fazla olmadığından burdada açılsa ne olur değişen diye düşünüyorum ama en azından sorunları yazabileceğimiz ve bilmediğimizi öğrenmek için bir platform olur.
Bu konuyu açtığı için Uygar'a teşekkür ederim.
Ben 5 Dkk ' da çeviriyorum temayı