Blog, forum, vb sitelerden tanıtım yazıları alınacaktır. Tanıtımı yapılacak siteler, marez, *****, vs içerik barındırmamaktadır.

Tanıtım yazılarım:

- 2 ayrı sitenin linkini barındıracak,
- özgün olarak sadece sizin siteniz için yazılacak,
- spam, marez, *****, vb içerik bulundurmayacaktır.
- en az 6 ay sitenizde barındırılmalıdır.

Tanıtım yazısı alınacak siteler:

- hitin az olması önemli değildir. günde 20 kişi gelmesi bile benim için yeterlidir. yeter ki, temiz sözcüklerden gelsinler,
- hitin çok olması fiyatı artıracaktır ama yine hit temiz sözcüklerden gelmelidir,
- kesinlikle *****, marez içerik barındırmamalı, bu tür sitelere link vermemeli, spam veya kopyala yapıştırla oluşturulmuş site olmamalıdır,
- indeks sayıları önemsizdir.
- blogger hariç bedava servislerden alınmış bloglar olabilir.

sonuçta siteniz, 10 hit alsın, 2 tane sayfadan oluşsun ama temiz olsun, içeriğini siz oluşturun. benim için yeterlidir.

Fiyatlandırma:
pr1: 2 lira (paypal 2$)
pr2: 3 lira (paypal 3$)
pr3: 4 lira (paypal 4$)
pr4: 5 lira (paypal 5$)

bunlar temel fiyatlardır. içeriğinizin, sitelerimle uyumlu olması veya şu an aklıma gelmeyen özelliklere sahip olmaları halinde fiyat artırılır.

Ödemeler, yazı yayınlanır yayınlanmaz gönderilir.

Uygun olan sitelerden minimum 3'er yazı alınacaktır. Bu kriterlere sahip siteler, uzun süre benden ve tavsiye ettiğim kişilerden para kazanacaktır, bundan eminim. Uygunluk kriterleri bana aittir.

Özel mesajla sitenizi önerirken, bilgileri:

url:
pr:
hit:
alexa:

şeklinde gönderirseniz sevinirim. hit'e, "epeyce iyi" gibi ifadeler yazmayınız, net sayı(100-200 gibi) veya sayaç linki veriniz. hit bilgisi isteme nedenim, fiyatı artırıp artırmamakla ilgilidir sadece.