Değerli Müşterilerimiz,

2005 yılının sonlarından bu yana sizlere hizmet vermekteyiz, bizlerin çabası ve sizin bize verdiğiniz güven ile yüzlerce referansımız oldu ve bi okadar siteye ev sahipliği yaptık ve yapmaktayızda. Gelişen teknolojiyi daima
takip ettik ve sizlere bu teknojiyi sunma gayretini gösterdik.

Bilindiği üzere malum bir kriz'in içerisindeyiz, bu dönem sürecinde sizleri yarı yolda bırakmayı hiçbir zaman düşünmedik ve bu nedenle ekonomik önlemler aldık bu önlemler bizi çalışma arkadaşlarımızla yollarımızı ayırmaya kadar itti. Server bakımı, güvenliği, saldırılara karşı koyma, elimizdeki işleri yetiştirme gibi etkenler ard arda bindiğinde 2 kişi ile altından kalkılamıyacak bir durum oldu ve zaman zaman destek kısmında aksamalar oldu. Bu bizi her ne kadar üzsede elimizden pek fazla birşey gelmedi.

Bazı müşterilerimiz kişisel olarak beni yakından tanır ve bir rahatsızlığım olduğunu bilir, bu rahatsızlığım beni her ne kadar engellemesede doktorum ufak bir tedavi öngördü ve yaklaşık 3 ay bu çalışma ortamdan uzak kalmam gereken bir durum ortaya çıktı. Değerli müşterilerimiz 3 ay boyunca sizleri mağdur etmek yerine iş hayatıma bir süre ara vermeyi tercih etmiş bulunuyorum, yukarıda saydığım tüm etkenler bir araya geldi, yönetimi ve tüm hisseleri hosting piyasası üzerinde hatırı sayılır, yıllardır bu iş üzerinde uzmanlaşmış, ve verdiği hizmetten şüphe duymayacağımız bir firmaya devretme kararı aldık.

Aşşağıda adı geçen firma ile 24 mart 2009 tarihinde yüz yüze görüşülmüş, toplantı yapılmış ve anlaşma sağlanmıştır. Firma tüm müşterileri ile yakından ilgilenmekte ve özel bir teknik ekibe sahip olmaktadır. Olası bir problemde
sadece mail/msn aracılığı ile değil sizlerle fax ve telefon aracılığı ilede anlık iletişim kurmaktadır.

Değerli müşterilerimiz hizmeti her ne kadar vbilişim web sayfasından aldıysanızda hizmet garantisini ben(Kenan ÇINAR) verdim sizlere, bu nedenle devir işlemi yapıldı diye sizlere destek sunmayacağım, memnuniyetinizi takip etmeyeceğim anlamına gelmiyor günün 24 saati haftanın 7 günü 0554 636 16 38 numaralı cep telefonumdan banada ulaşabilirsiniz.

Adı geçen firma 26 mart tarihi itibariyle sizlere linux hosting in yanında, windows hosting/reseller, vps, kiralık sunucu, sunucu barındırma gibi hizmetlerde sunacaktır.

Firmanın sizler için hazırlamış olduğu tanıtım yazısı aşşağıdadır.

Saygılarımla

Kenan ÇINAR
vBilişim İnternet Hizmetleri