whiteaygir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteler aylık kazançlarının yaklaşık 3-6 katına satılırlar. Buna sabit reklam geliri (banner) dahil değildir. Çünkü bu ay aldığın sabit reklamın bir dahaki ay tekrar alacağının garantisi yoktur. Bu garantiyi de satıcı veremez zaten. Hiç kimse 8-10 ayda parasını ancak çıkarabilecek bi siteyi de almak istemez.
Senin verdiğin bilgilere göre aylık ortalama 100$ kazanan bir siteyi 500 TL ile 1000TL arasında bir fiyata bulabilirsin. Tabi bu fiyat aralığı sitenin içeriğine, pr sine, backlink sayısına, index sayısı özellikle de hit sayısına göre farklılık gösterebilir.
Bu fiyatların altında site bulamaz mıyım dersen.
Acil paraya ihtiyacı olanların bu fiyatların altında site sattıklarına bir çok kez şahit oldum.
hocam çok guzel konuşuyorsunuz gercek piyassada bu ama kimse satma yanlısı değil sanırsam herkez olursa olur diye bakıyor 1k siteye 1500 milyar isteyenler var 1 k siteye şimdiye kadar en ucuz olarak 600 lira fiyat aldım

bladexxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kavga etmeyin satıyorum ben
3-4 k düzenli tamamı googleden gelen hitli blogger bloğum kendi domainimle kullanıyorum.adsense 2 dolar ortalama bazen 1,5 bazen 4 olabiliyor. iki yıllık domain.
istenen ücret 400 tl pazarlık yok.düşünürsen pm ile ulaş
hocam sitenizi pm lermisin yanlız imzanızdakı blogsa reklammı var ne yönlendiriyor