selam arkadaşlar bikaç site projem var domainler i aldım bazıları tanır acemi olduğum için özgür kaya ile tanıştım 80 lira paramı ve domainimi kaptıdım sonrada gidip net olanını aldım domain in ***** site üzerinde yoğunlaşıyorum şimdi diğerlerini askıya aldım sormak istediğim bikaç şey var szlere cevaplarsanız sevinirim
site ilk başlarda google da çıkmıyordu acaba banlandım mı dedim sonradan çıkmaya başladı video veya forum değil model sitesi sitenin adıyla arama yaptığımda giriş sayfası çıkıyor en üstte onun yanında 8k yazıyor bi altında başka bi sayfam çıkıyor onun yanında ise 13k yazıyor
8k 8000 tekil hit demek oluyor sitede öğrendiğim kadarıyla ben bukadar kişinin siteye girdiğini düşünmüyorum nasıl oluyor bu daha 1 aylık bi site acaba ben mi yanlış biliyorum arkadaşlar ve hedef kelimem de Google Keyword Analiz diye bişey vardı orda arama yaptığımda 465 ci sayfadasınız diyordu şimdi hiç göstermiyor hedef kelimede üste çıkmam için gerekenler nelerdir bi kelime için seo yaptırmak iştesem ücreti ne olur acaba ve yeni bi siteye ne kadar doğru olur seo
yazdıklarım belki size saçma gelebilir ama yeni yeni öğreniyorum arkadaşlar
bide bu özgür kaya diyarcafe bu arkadaştaki domainimi nasıl alabilirim bana bi önerisi olan varmı acaba ? şimdiden cevap yazacak herkes e teşekkür ederim