Site adresi : pm isteyin.
Site için istenen fiyat: 900 lira (pazarlık payı vardır)
Sitenin aylık getirisi: nakitreklam günlük popup 5 lira - webkazanc (eski bir sitemin kanalını kullanıyorum) günlük 4 lira vurkac banner reklamlarından geliyor.
Sitenin açılış tarihi: 9 gün
Kategori, sitenin içeriği nedir: ***** video
Günlük hit sayısı, kaynak link: sayyac.com 15k+
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yaşında / pr0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: full
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Mahir'in 2. versiyon scripti var sitede. Bilen arkadaşlar vardır aynı script ile 6 aylık domainde 150k hit gördüm. Siteyi alan arkadaşa scriptle ilgili anlatacağım bazı püf noktalar ile çok yüksek hitler görebilir ve bunu aşağı yukarı sabit tutabilir.
Domainin yaşlı olmasındaki avantajı söylememe gerek yok sanırım. Şuan hiçbir backlink çalışması yapılmamıştır domaine. Hiç link kasılmamıştır. Sadece kendi 1-2 sitemden link verdim indexlenmesi için o kadar. Buna rağmen rastgele gördüğüm 1 anahtar kelimede 2. sayfada.
Google da 4k indexli sayfası mevcut. 350 adet Türkçe başlıklı video girilmiş durumda ve etiketler sıfırdan üretilmiştir. Yani site üzerinde hazır db yok.
Dediğim gibi akıllıca ve sabırlı hareketler yaparsanız çok güzel hitler yakalayabilirsiniz.
Herkese pm atmama hakkımı saklı tutuyorum. Botnetten çok çektim. Bu yüzden her önüne gelene pm atmıyacağım.