sırf kv'nin hitinden nasiplenmek için perşembe gününü ve kv'nin saatini seçmiş çok sayın başbakanımız, ama bilmioki milletin ne beddualar ettiğini ve ne oylar kaybedeceğini, show tv gibi yağcı bir tv kanalı paragöz bir tv kanalı daha görülmedi bu ülkede ...
Yapsınlar böyle kaybeden biz değil onlar olacak...
Sadece Kurtlar Vadisi için televizyon izliyordum. Bir de ara sıra haberler için.
Ama bu gün yaptıkları bu ... ( noktaları isteyen istediği gibi doldursun) yüzünden benim için Kurtlar Vadisi bitmiştir.
Bu saatten sonra Kurtlar Vadisi izleyeceğime Ajdar abimizin Çikita Muz klibini izlerim daha iyi.
Zaten reklamlar ile iyice içine etmişlerdi. Özette bile 10 dakika da bir reklam koyuyorlardı.
Bu gün yaptıkları ile bardağı taşırdılar.
Lanet olsun insanları yeni bölüm reklamı ile kandırıpta eski bölümü yayınlayan sahtekarlara.
Temennim; İnşallah bu olay vesilesiyle izlenme oranı % 50 düşer ve ebelerinin kini görürler.
Ayrıca konu vesilesi ile Başbakan'a da seslenmek istiyorum. Başka günler ya da saatler torbaya mı girdi? Yapılacak iş mi bu? Vallahi bu iş sana çok oy kaybettirecek. Sandıkta görürsün sen de.
beyler bu yazdıklarınızı buraya yazmak'dan niye çekiniyorsunuz -rep yiyicez diyemi korkuyonuz .
https://www.r10.net/off-topic/344570-...dan-tepki.html