sipariş eden arkadaşlar samimi yorumlarını yazarlarsa bende düşünüyorum. daha önce vanminute tişörtlerindeki gibi tatsız olaylar yaşamak istemiyorum.
daha öncede söyledim yine söylüyorum şuanda site üzerinden kendi tasarımlarınızı yapmaya imkan veren dahi siteler var fotoğraf sütüdyoları bile bu işi yapıyor.
burda bilmeniz gereken nokta emprime baskı ve dijital baskı arasındaki farktır.
google 'danda araştırabilirsiniz dijital baskı günübirlik kullanımlar için uygundur sevgilinize bir jest yapmak için bir miting için bir asker veda partisi için onların baskısı uzun ömürlü değildir bu yüzden bu firmalar baskıyı satarlar tshirtu değil tshirtun kalitesi çok düşüktür.
onlarda haklılar onlara *********** gözü ile bakmıyoruz. adam tshirtu baskısı için almıstır baskı 2-3 yıkama sonra bozulacaktır. bunun için kaliteli bir penye kullanmak aptallıktır.
yanlız tek eksikleri bu konuda insanları bilinçlendirmemeleri.
biz emprime baskı yapıyoruz maliyeti diğerine göre çok daha fazla bir model için bir kalıp cıkarıyoruz 1 kalıbın fiyatı yaklasık 40 tl yanlız bir kalıptan binlerce aynı model tshirt basabiliyoruz. baskıda uzun ömürlüdür. kullandığımız kumaş çok kalitelidir.
rozx diye bir üye var ettiği sipariş bugün eline ulaşmış ilk siparişlerimiz olduğu için memnuniyetlerini soruyoruz kendisine sorduk herhangi bir problem olmadığını gördüğünden daha güzelini aldığını söyledi.
kendisi ile iletişime geçebilirsiniz
rozx
kendisi ile uzaktan yakından alakamız yoktur.
aklınıza takılan hertürlü soru için msnden destek veriyoruz ekleyebilirsiniz
musterihizmetleri@dengesiztarz.com