merhaba arkadaşlar, şimdi başımdan bugünlerde geçen bi olayı anlatıcam

tepki görücem biliyorum ama olsun. çok sevdiğim, ama ayrıldığımız bi kız vardı. 6 ay oldu ayrılalı. ama unutamamıştım. bende gittim okullarının sitesini hackledim siteye seni seviyorum ayşem falan gibisinden bişey yazdım. sonucu tahmin ettim. bütün ayşeleri toplayıp soracaklardı. aynende böyle oldu. ama kötüye gideceğini bilmiyordum, neyse toparlamışlar bütün ayşeleri fuzbing i tanıyan varmı demiş müdür, tabi kızın bişeyden haberi yok evet demiş. neyse müdür aradı sonrasında siteyi yapan hoca aradı falan. özür diledim. diledim çünki kız üzülüyordu. neyse hocalarla anlaştık falan, sitenizi de düzenliycem onada yardım edicem falan dedim. şimdi sormak istediğim şu, kız hayatımı zehir ettiğin yeter diyo. ama amacım bu hale gelsin değildi. sevdiğimi söylemek için bi yol olarak görmüştüm başta. şimdi ne yapsam barışbilirim ?

ikinci sorum da,
BÜLENT ÇAVUŞOĞLU okullarının sitesi bu. yani okulweb.meb.gov.tr den alınmış, html de o kadar iyi değilim. ama meb in verdiği hosta istediğimiz herşey kurulmuyor sanırım joomla vb. ne kurabilirim sizce :S