webmaster01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Unutmayalım ki Müşteri Herzaman Haklıdır
O yüzden müşteri ile tartışmaktansa ya kökten hesabını sileceksiniz parasını geri verceksiniz veya müşteri ile ilgilenecek dediklerini yapacaksınız. Müşteri hep böyledir..
Yeri geldiğinde bende müşteri oluyorum yeri geldiğindede hizmet veriyorum işin zor arkadaşım
Müşterinin Her Zaman Haklı Olduğuna Katılıyorum Bende Bu Doğrultuda Davrandım Sürekli ki Hala Davranıyorum. Ancak Benim Tarafımda Sorun Olmamasına Rağmen Müşterinin Suçu Bende Görmesi ve Beni Suçlaması Beni Çok Üzüyor. Ancak Bende Şöyle Birşey Var Haklıysam Ne Olursa Olsun Vazgeçmem Vazgeçmedimde. Hesabınız Açık DNS lerinizi Kontrol Edin Dedim ve MSN yi Kestim O Kadar Hakarete Rağmen Tahdide Rağmen Bir Karşılık Vermedim Buda Benim içimi Rahatlatıyor.

Eğer Biryerde Beni Suçlamaya Çalışırsa Server Kayıtlarını CPU limit Aşımını vb. detayları göstericem. Bu konuyu açmamın sebebi de böyle birşey olursa herkes ilk benden duysun istememdir.
Eskiden 3 Ortaklı Çalışıyorduk Diğerleri Bırakınça Gerçekden Çok Kötü Olmuşdum. Şimdi Daha İyi Yapılanıp Güçlenicem. Bundan Sonra Ticket Harici CMS desteği veren (O) böyle olsun.