Arkadaşlar Ben Uzun Zamandır Hosting işi İle İlgileniyorum.
Bir Müşterim Var:

1.Bu Müşterimin Sitesini MyBB 1.2 den 1.4 Versiyonuna Yükselttik ve Buna Bağlı Olarak Bazı Sorunlar Çıktı Ama Her Çıkan Soruna Müdahale Ederek Çözdük ve MyBB 1.4 ün Tam Dönüşümünü Gerçekleştirmiş Olduk. Bu Müşterim Bu Dönüşümü Daha Önce MyBB TR Yöneticisine Yaptırmış O Dağil Dönüşümü Tam Gerçekleştirememiş ve Tekrar 1.2 Versiyonuna Döndürmüş. Ancak Biz Müşteriye Kimsenin Yapamadığı Bir Dönüşümü Yaparak Bu Hizmeti Verdik. Ki Hiçbir Hostucu CMS ler ile İlgili Bu Kadar Destek Vermez Diye Biliyorum.

2. Müşterimiz MyBB 1.4 ün Keyfini Sürerken Bir Sorun Yoktu Ancak Sitesi Serverda %25'i Aşkın Cpu Kullanıca Doğal Olarak Suspend Ettik. Bu Doğal Değilmidir. Müşteri Ben Herşeyi Full Aldım Diyerek Bizi Suçluyor. Bu Limit Sizde Ne Kadar. Sitesini Açtık 2 Gün Sonra Aynı Olay Tekrar Oldu ve Yine Suspend Etmek Zorunda Kaldık. Ancak Müşterimiz Hala Ben Herşeyi Full Aldım Diyerek Açtırmaya Çalışdı Ancak Biz Bir Daha Açmadık. Ve Kendisine VPS Alması Gerektiğini Belirttik. Sitesi Kapalı Kalmasın Diyerek İçerisinde Fazla Site Bulundurmayan Bir Servera Aynı Gece 2 Saat Geçikmeli Taşıyarak Açtık ve DNS lerini Düzenlemesini Söyledik. Müşteri Bize 1.5 , 2 Gün Kadar Sitesinin Açılmadığını Belirtdi Ancak Ben İP den Girdiğimde Site Sorunsuz Açılıyordu. Bende DNS lerin Tam Olarak Yönlenmemiş Olabileceğini Söyleyip Beklemesini Söyledim. Ancak Sitesi 2 Gün Sonundada Açılmamış Ancak Site İPden Açılıyor. Yani Sorun Bizde Değil. Ancak Müşteri Bizi Suçluyor.

Ben DNS leri Tekrar Kontrol Etmesini Söyledim. Ancak Kendisi Bizi Tehditdit Etmeye Hakaretler Savurmaya ve Saygısızlık Yapmaya Başladı Ben Hala Düzgün Davranarak ki Zaten Bu Bizim Görevimiz Bu Tavrına Son Vermesi Gerektiğini ve Heasbının İP den Sorunsuz Çalıştığını NS lerdeki Diğer Sitelerin Açıldığını Kendisinin DNS Yönlendirmesinde Sorun Olduğu Belirtdim. O Hala Tehditler Savurdu Sizi Bitiririm Diyor Sürekli Tüm Sitelere Konu Açmakla Dehdit Etti Ancak Ben Haklı Olduğuma İnanarak Taviz Vermedim ve Hesabınız Açık Diyerek İstediğiniziz Yapabilirsiniz Bizde Heasbınız Sorunsuz Açık Diyerek MSN Konuşmasına Son Verdim ve Birdaha Ticket Açmasını Söyledim.

Ben Suçlumuyum...