Site adresi :bir iki tane +18 oyun var,site adresi pm isteyin.HERKESE YOLLAMAYACAĞIM.
Site için istenen fiyat:750 YTL
Sitenin aylık getirisi:Toplam=120 YTL. (ADSENSE Aylık 30$=50 YTL(günlük 1,1.5 $),Text Reklam aylık 60 YTl(2 Link satıldı-biri 3 aylık,biri 1 aylık,diğeri 2 aylık.))
Sitenin açılış tarihi:6 Ay önce.
Kategori, sitenin içeriği nedir:Türkçe Flash Oyun Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link:800-500 Tekil.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:Domain 3 yaşına girdi.Pagerank 3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Tamamiyle.
Hosting dahil midir:15 gün müsaade edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK.
Banlı olduğu arama motoru var mı:YOK.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:Dahil +Özel Script(2 botlu-kraloyun ve oyunlar1) + Web 2.0 Tasarım.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: YOK.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:YOK.
Site Hakkında açıklama:
Arkadaşlar Siteyi 5.5,6 ay önce kurdum.Ancak kurduktan 2 ay sonra veritabanı çöktü o yüzden sıfırdan kurdum,sadece 1 aydır ilgileniyorum site ile.
İlk güncellemesinde PR3 olmuştur.2 adet PR6 backlinki mevcut(yeni alınmıştır).Sitede kullanılan Script ve Tasarım Site İsmine özel olarak kodlanmış,tasarlanmıştır.
Script'te 2 adet Kraloyun ve Oyunlar1 oyun botu mevcuttur.Eklenen içerik 1-2 saat içinde indexlenmektedir.
Eğer kaliteli bir Oyun sitesi kurmak istiyorsanız sıfırdan yaptırdığınız tasarım + script zaten bu fiyat eder.Sitem hakkında hakkında güzel hedeflerim vardı ancak bu kriz zamanında biraz olsun dar boğazdan kurtulmak için satıyorum siteyi.
Günlük 1-1.5$ adsense geliri mevcut,Aylık 30-40$ 'a denk geliyor.
Siteden 3 adet Text reklam sattım,Normalde Aylığı 20 YTL'den satıyordum,3 Tane Link'i 60 YTL'e sattım.Biraz uğraşırsanız toplamda 6-7 link satarsanız zaten 150 lira gibi bir para sadece text reklam satışından kazanabilirsiniz.
Sitenin kalitesini korumak için splash vs reklam türü almadım.Splash,pop*up vs alsanız 2 katına çıkabilir geliri.
Hergün ortalama 70-80 yorum gelmekte.Düzenli takipçileri şimdiden oluşmaya başladı.Dediğim gibi eğer Kaliteli Oyun Sitesi kurmak gibi bir hedefiniz var ise bu siteyi alabilirsiniz.
Özel script + Özel Tasarım parasına bırakıyorum zaten.
Arkadaşlar siteyi satma nedenim belirttiğim gibi bu kriz zamanında biraz olsun dar boğaz'dan kurtulmak.Bu aralar reel hayatımda yoğun çalıştığımdan Site ile ilgilenemiyorum açıkcası 10 günde bir oyun eklerim,yorumlara 3-4 günde bir bakabilirim.
CİDDİ ALICI OLAN HERKES İLE PAZARLIK Yapılabilir.HERKESE PM YOLLAYAMACAĞIM.
Not : Detaylı ADSENSE kazanç bilgileri,İstatistik bilgileri (analytics kullanıyorum ) site hakkında her türlü sorunuza cevap vereceğim.(pm ile)