www.t0li.com

Siteyi açalı biraz zaman geçti ama halen yeni..

Sitenin/Blogun açılırkenki amacım bir kişisel blog oluşturmak, bunun yanında Metal Müzik ile ilgili yazılarımı yayınlamak ve Webmaster bilgileri,dökümanları yazmaktı amacım. Blog açtım ama bu yapıya tam bir blog diyemeceğim sanırım. Bu yüzden bu kategoriye açtım.

İçerik olarak geniş bir biçimde;
Metal müziğe ilk başlayan gençlerimiz, ilerleyen zamanlarda olan gençlerimiz için yazılar bulunmakta. Ayrıca kısmen, zaman zaman kişilerin ruh hallerine göre olan gruplar ve Metal Tarz'ları diyebilecveğim yazılar yazarım.

Bunların yanında enteresan bir hayatım oldugundan başımdan geçen enterese şeylerden bahsederim. Henüz bu konuda tam bir eğilim olmadı ilerleyen zamanlarda asılıcam bu mevzuya.

Daha henüz tomurcuk halinde olan düşüncem Webmaster bölümüyle (burdan yazmayayım çalmasınlar düşüncelerimi ) çeşitli, yararlı şeyler yayınlayacam.

Tasarım hakkında temayı çalıp çırptım bişeyler yaptım.. ismini " Serseri " koydum. Sitenin ruh haline uygun olarakta bir banner ekledim. Kırmızıyı agır olarak kullandım. İçimdeki satanisti ortaya çıkarttım biraz sanırım Olsun yinede romantik biriyim. Uzun oldu yorumlarınızı bekliyorum.
(Ben niye bu kadar uzun yazdım )