bylazori.org sitesi size ait değil mi? Size ait.
Size ait bir sitede
bylazori@bylazori.org 'u sizin bırakmış olmanız (söylediğiniz üzere, ama ben buna inanmıyorum), bu mailin başkası tarafından kullanılamayacağı anlamına gelir, çünkü o adres sizindir, değil mi? Size ait bir maili başkası nasıl kullanabilir?
Velev ki eskiden size ait olan
bylazori@bylazori.org 'u artık başkası kullanıyor, kim olduğunu nasıl bilemezsiniz? Site sahibi sizsiniz, mailin eski sahibi sizsiniz, bu adresi kime verdiğinizi nasıl bilmezsiniz?
Hadi buna da inandık diyelim,
o mail adresini kullanan kişi, nasıl oluyor da
babanızın kredi kartı numarasının tamamını, kredi kartının son kullanma tarihini, kredi kartının visa mı mastercard mı olduğunu ve kredi kartının cvv numarasını bilebiliyor? Bana bunu açıklar mısınız?
Kaldı ki, VPS'i almadan önce MSN'de "akşamleyin babamın kredi kartıyla ödeme yapacağım" diyen siz değil miydiniz?
Halen daha yalan söylemeye devam ediyorsunuz. Yazık! Durumun ciddiyetinin farkına varmamışsınız halen...
Türk Ceza Kanunu'nun 158. maddesi ve 243. maddesi suçlamasıyla hakkınızda dilekçe vereceğiz savcılığa. Bu maddelerin açıklamalarını bir araştırın, okuyun, ondan sonra durumun ne kadar ciddi olduğunun siz de farkına varacaksınız!