Bu konun içine eden herkese çok teşekkür ederim amacınıza ulaştınız. Forumda kendi kişiliğinize sahip insanların oranını artırdınız.

Bu son mesajımdır . Çalıştığım kişilere teşekkür ederim

Bu Kadar Anlama Özürlü Olduğunu Bilseydim Açmazdım Lanet Olsun !

Ama ne şeriatçılığımız kaldı
Ne cahilliğimiz kaldı
ne türkçülüğümüz.
Ne de Adamlığımız .

Tek söylemek istediğim şey türkiye de ki cezaların hafifliğidir . 5 6 yaşındaki çocuğa defalarca tecavüz edip sonrada onu öldürmenin cezası 5 10 yıl hapis olmamalı bunu demek istiyorum .

Sivas 1. Asliye Ceza Mahkemesi, A.P. adlı kadının 15 yaşından küçük çocuğa karşı tecüvüz suçunu işlediği gerekçesiyle 3 yıl 9 ay hapis cezasına mahkum etti.

Hastasına narkoz verdikten sonra ameliyat masasında tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan doktor 3.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun`da, bir çocuk annesi kadına ellerini kelepçeleyip tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edilen eski trafik polisi, müessir fiil suçundan 3 ay 2 gün hapse mahkum oldu.

Antalya'nın Alanya İlçesinde 6 Yaşındaki Bir Çocuğa İnşaatta Tecavüz Eden Bir Kişi, Çıkarıldığı Mahkemece 20 Yıl Ağır ( ne kadar ağır ) Hapis Cezasına Çarptırıldı.

Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde 6 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettikten sonra boğarak öldüren ve cesedi çuvala koyup bahçeye gömen zanlı yakalandı. ( Kaç yıl hapis yemeliki ? )