NoVoLuMe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oncelikle override ve overloading i acikladigin icin tesekkur ediyorum
Ben bilmiyordum iyi de oldu... (Sacmalayayim da rezil edeyim tiplerden sanirim)
iyi oku bakalim ben farkli birsey mi soylemisim..
insanlarini hizmetine acilan kisimdan bahsetmisim o kismin arkadasin istedigi kisim olmayabilir demisim iyi oku ve anla
birkac terim ogren sonra gel yazma rezil olursun de
sen biliyorsun bu kadar medem cozumunu yaz
Benim tek yanlisim mumkun degil gibisinden seyler ifade etmek.
Tabiki mumkun ama arkadasin programda mudahele etmek istedigi kisim insanlarin hizmetine acilmismi? ben bunu vurgulamak istedim...
Yanlis bilgi verdigimi dusunmuyorum..
Bilgimle rezil olacagimi da sanmiyorum..
Sen burda beni birilerini rezil etmek icin mi varsin yoksa yararlanmak veya yarar saglamak icin mi?
Hiç alakası yok deyip başkalarının düşüncesine saygısızlık edersen o şekilde bir cevap alırsın artı sanırım anlamak istemiyorsun eleman basit bir şeye yada benim yazdığım programa hükmetmek istemiyor msn'ye (yada kodları benim tarafımdan bilinmeyen netten araştırılması gereken ve eger programı yazan eleman o yonde bir catı sunmussa) hükmetmek istiyor
Eğer bilgin yoksa (kendince dalga gecmeye calısıyon ama konustugun adamın birazcık arkaplanına bak ondan sora cevap ver bana) onuda acıklayayım zamanında çeşitli amaclı işlerle ugrasirken usenmeyip oturup msn nin yapımının ve calısma prenbisinin anlatıldıgı bir videoyu izlemiştim.O kadar komplex bir programın ne kadar kod yapısına sahip oldugunu hiç tahmin edebiliyormusun oturup arastırılması lazım.
Benim bu sekilde bir exe calısırken işini istediğim kadar başka bir exeye gönderip her birinde işlerin bitirildikten sonra argümanlar yardımıyla o exelerden bilgileri topladıgım kısaca paralel programlama yardımıyla yapılmıs calısmalarım var!!
Sonucta benim kurdugum yapı kodunu herşeyini biliyorum ve cok rahat bir şekilde onlara hükmedebiliyorum .
Edit :Okudumadıgım kısımla ilgili; amacım kimseyi rezil etmek falan değil, amacım yardım etmemek olsa forum sakinleri bilirler paralı olan kodlarıda direk yazdıgım(para karsılıgı talep etmeden) olmustur. Ayrıca çoğu insanında kıyıpta yayınlamadığı araştırma geliştirme konularını ve kodlarını sitemde direk yayınlayıp cogu araştırmacıyada bir ilmi ufuk vermekteyiz.(kendi calısmalarımız dahilinde)