bylazori.org mu?
Hem de
root@bylazori.org. Bu bylazori.org alan adı Volkan Apaydın'a ait değil miydi? Kendisi telefonda "bu alan adı benim" demişti. Bu durumda "root" mail adresi de ona aittir. Peki Volkan Apaydın kimdir?
Volkan Apaydın,
bylazori@bylazori.org mail adresini kullanan, ama "çalındı" diye yalan atan, sonra "başkası kullanıyor" diye bir yalan daha söyleyerek önceki söylediğini yerle yeksan eden kişi değil mi?
Hatta bu Volkan Apaydın gelip bizden VPS alıp,
babasının kredi kartıyla ödeyip, sonra "ben böyle bir alışveriş yapmadım" diyerek babası Y.... Apaydın'ın bankaya başvurması sonucunda chargeback yememize sebep olan kişi değil mi?
17 Mart 2009 tarihinden beridir sanal posumunuz sahibi olan banka ile, Volkan Apaydın'ın babası olan Y.... Apaydın'a ait kredi kartının sahibi olan banka arasında itiraz işlemleri sürmekte. Biz gerekli/talep edilen belgeleri bankamıza ilettik, onlar da karşı bankaya aktardılar. Karşı bankanın geri dönüşünü beklemekteyiz, eğer olumsuz bir dönüş olursa, yani chargeback talebi geri çekilmezse,
avukatımızın 15 Mart 2009 tarihinde hazırlamış olduğu suç duyurusu dliekçesini savcılığa teslim edeceğiz. Dilekçe hazır, bankanın yapacağı olumlu/olumsuz geri dönüşü beklemekteyiz.
Bilginize...