edit: Silencgate ne adamsin ya

) bana dicegin kadar kendine bak hoster oldugunu ab acik koymusun ortaya avatarinda imzanda heryerde reklamin var evet sen bir hostersin, ve itiraf ediyorsun benim gibi.

) öncelikle silencegate, almanya dogumluyum yazi seklim degisik olabilir kusura bakma ve ileri geri konusan arkadaslar burda cakalik yapan ben degil sizlersiniz utanmiyormusunuz iyi bir insani '' Seviyesiz '' duruma düsürmeye, önce kullanin ondan sonra yorum yapin tamami, benim amacim domaini vericem 2 sene sonra uzatmak istiyorsa uzatir uzatmasa kapatir kardesim bukadar basit PM atan arkadaslar oldu ve siteleri suan calisiyor ben bunu uzun zamandir yapiyodum ama baska forumlarda bu forumdakilere aciyorum cünki milleti hep seviyesiz duruma düsürüyorsunuz cünki elinizde böyle bir imkan olmadigindanmi anlamis degilim, evet ben hostcuyum ve hostcu oldugumu itiraf ediyorum bir hoster hostcu oldugunu neden söylemesinki ???? bir hacker, hacker oldugunu söylemez sen herhalde bununla karistirdin silencgate kendini birsey sanip avatarlarina sekili veya silver üye olarak burda insanlara bilgi paylastigini sanetme neyse uzun lafin kisasi konuyu daha vazla uzatmayalim siz haklisiniz birkere daha yaziyorum isteyen olursa pm atsin konuyu lütfen uzatmayalim ve birseyi görmeden denemeden yorum yapmayin kaybeden ben degil siz olursunuz simdi bunu yazdim diye hemen bunada yorum yaparsiniz ''utanin''
Ah şu gençler.. gülüp geçmek istiyorum ama olmuyor işte.. hoster ha?
Web Hosting işini yapan firmalar hostçu değil Internet Hizmetleri firmasıdır, bu söylemi anlayamayacağını tahmin edemedim, orası benim hatam..
Neyse, kal sağlıcakla hostçu, hoster ya da her ne isen...