Fast Kullanıcısı Fatih Bey'e .. Vermiş olduğum telefondan kendi gsm telefonumdada beni aradığınız sürece ulaşmış bulunmaktasınız. Konuyla ilgili sizi fiyat verilmiş ve ödemesi konusunda anlaşamadığımızdan dolayı durumdan vazgeçmiş bulunmaktasınız. Bu durumuda benim size söylediğim " Beni çok uğraştırırmısınız seçicimisiniz" kelimesine bağlayarak çalışmayı reddettiniz. Sizi bu sürece kadar 5-6 sefer telefonla aradım ama hiç birinde telefonumu yanıtlamadınız sonrasında msn'den bir offline mesaj atarak biz sizinle çalışmıyoruz dediniz sebebinede " Beni çok uğraştırırmısınız seçicimisiniz" demişim ve bunu çok fazla lakayıt bulmuşsunuz.
Şu saatten sonra bana kalkıp 10bin tl de verseniz sizin çalışmanızı yapmam...
Bilginiz olsun diye söylüyorum...
Mesut Bey Merhaba,
Hakkınızdaki her şikayete bir kılıf buluyorsunuz ve sürekli bir savunma modundasınız. Sizle whmcs tasarımı konusunda konuştugum sıralar ROOXY NETWORK işini pazartesi teslim edeceginizi söylemiştiniz, bende işiniz gerçekten belirttiğiniz sürede bitiriyormusunuz diye pazartesiyi bekledim, salıyı bekledim çarşambayı bekledim aradan 10 gün geçti hala rooxy.net satın al sayfaları çalışmıyor. toplamda 17günde rooxy network satın al butonu çalışmadı ve bende kendi sitemizede böyle yapacagınızı düşündüm. Ayrıca zaten şuan whmcs tasarımı çok şık bir şekilde kendim tasarladım entegresinide Serkan Bey'e (Kalitenet) yaptırdım, beraber çok zevkli bir çalışmadan yeni çıktık.
Telefon olayına gelince ben sizi hem verdiğiniz cep telefonunda aradım hem verdiğiniz iş numarasından aradım ulaşamadım gün boyu. Üstelik paranızın bir kısmını yatırmaya hazırlandığım zamandı. Forum'da birçok kişiyle alışveriş yaptım ve paradan kaçmayacağımı herkes bilir. Sizin söylediğiniz rakamada okey demiştim. Fakat pazarlık esnasında "beni çok uğraştırırmısınız" kelimesi bana pek masumca gelmemişti. Aynı gününde telefonla aradığımda ulaşamayınca da, daha sonraki cevapsızlarınıza geri dönmedim bende... Olayı tek taraflı anlatmayın lütfen...Anlatıyorsanız böyle anlatınki herşey bilinsin.
Ben sizin ekmeğinizle oynamıyorum sakın ha yanlış anlaşılmasın fakat ekmeğinizede yağ süremem. Bu bölüm, sizin hakkınızda kim ne biliyor; düşüncesi ile yapılmış. İyi ve kötü yorumları herkesin söylemeye hakkı var.