Bir insanı lekelemek bu kadar mı kolay anlamıyorum bu ülkede... Yaşım 27 ve evliyim own hostun dediği gibi yerimiz yurdumuz bilinen bir yerdeyiz. Ben sırasıyla işin aslını yanıtlayım.
Elisans benim kendi sitem. Lisanslar konusunda tederakçi durumdayız ve bu lisansları temin etmiş olduğumuz şirketten kaynaklnan bir sorun yaşandı. Ben üzerimi düşeni fazlasıyla yerine getirmeme rağmen. Lisans temin ettiğim şirket ödemesini bizden çekmesine rağmen malesef hesabımda yer alan lisanslar suspend olmuş. Ben bu süreç içerisinde Babam'ın rahatsızlığı ile uğraşırken çok ters bir zamanda bu sorun dışımda gelişti ve malesef müdahale edemedim.
İlgili şirketten gelen mail...
Alıntı
" Original Message -----
From: Dan C
To: MesutS
Sent: Sunday, March 08, 2009 7:23 AM
Subject: Apoligise
Hi, Mesut
We made a mistake we so are sorry about this position. The licences were suspend about an error which we use for billing. So that we didn't notice when you said. We finished the problem when you were called us. We know you had some promlems with your customers we are so sorry about this. Please accept the discount coupon to forgive us. I wish we weren' have this problem but I hope it isn't repeat again.
Sincerly
Dan Cartoxo
Hostdime Sales Manager
dan.c@hostdime.com
Mail adresi orda var yazsınlar kişiye durumu sorsunlar yalan yok bizde neyse o dur durum. Bu süreçte Rooxy' nin mevcut çalışmasını %90 oranında tamamlarak kendilerine iyi birtasarım çizgisinde teslim etmiş bulunmaktayız. Todozamax kullanıcısınıda mevcut durum izah edilmiş ve çalışması devam etmektedir kendileri ile iletişim sürmektedir ve çalışmayı belli bir aşamaya getirdik kendisi sizinle durumu paylaşacaktır kısa süre içerisinde.
Rooxy eksik kalan bölümleri ilerleyen bir iki saat içerisinde kendisine mail olarak gönderilcektir.
Own host'un gerçekleştirmiş olduğu ödeme ki bundan önceki dönemlerde lisans ödemelerini geçiştirse bile sorunsuz hizmet verildi kendisine , ücret salı gününe kadar iade edilecektir. İade edilecektir.
Kimsenin işini bu gününe kadar yarım bırakmadım böyle bir düşüncemde yok ben geçimimi kazanan sade bir insanım ama konu maksatlı açılmış bu çok açık ve net. Lisans sitesinde yaşanan bu sorun nedeniyle siteyi kapattım. Bu ülkede lekenlemek bu kadar kolayken kazanılacak 3-5$ için bu iş yapılmaz. Tasarım çalışmaları tümüyle kendi kontrolümde gelişmektedir ve eksiksiz teslim edilir. Bu güne kadarda bu şekilde olmuştur.