Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle neden devretmek istediğimi belirteyim, yaklaşık 5 yıl önce skolyoz hastalığım meydana çıktı ve 4 yıl önce bir ameliyat geçirdim, şu an aynı hastalık meydana çıktı bu nedenle ameliyat olmak durumundayım daha önceki ameliyatımda 1 buçuk ay hastahanede 2 ayda evde yatmıştım aynı durum göz önünde bulundurulursa işlere ayıracak vaktim sıfır, müşterilerimide mağdur etmek istemiyor ve bu nedenle devretmek zorundayım. (
skolyoz nedir?)
Getirisi nedir ? aşşağıda hesaplarımıza giren meblalar listelenmiştir.
Görüldüğü gibi 1 ocak - 1 şubat tarihleri arasında hesaplarımıza toplam 1205 tl giriş yapmıştır, buna göre masraflarınızı çıkartırsanız kar oranı ortaya çıkacaktır.
Not : 2008 kasım ayından önce aylık hesabımıza giren mebla 3500 tl den hiç aşşağı düşmemiştir, en kötü olduğu durumda 1000 lira satış yaptırabilen bir müşteri kitlesine sahiptir.
İstenilen tutar ?
Şu anki tek amacım müşterilerimi mağdur etmeden sağlam güvenilir bir firmaya devretmek, para 2. plandadır tek istediğim masraflarımın karşılanmasıdır.
2 adet co-location server, 2 adet directadmin lisans(ömür boyu), 1 adet awbs lisans (ömür boyu)
Server 1 : amd 4600 işlemci, 4 gb ram 1200 mhz. 160 gb hdd
Server 2 : amd 6000 işlemci, 8 gb ram 800 mhz. 250 gb hdd
Bütün bunların yanında resellerclub SLAP3 Gold Partnerliğide devredilecektir.
resellerclub dan toplam
USD 8747.25 alışveriş yapılmıştır.
Domain yenileme işlemlerinide satın alacak firma yapacaktır.
Tekrar belirteyim, fazla birşey istemiyorum masraflarımın karşılanması yeterlidir.
Satın alacak firma hangi şehirde olursa olsun yüz yüze görüşülecektir.
Eski domainimiz **** dir yeni domainimiz vbilisim.com dur.
Şu an için yazacak başka birşey gelmiyor aklıma 0554 636 16 38 numaralı telefondan arayabilirsiniz, pm istemeyin arayın görüşelim.
Son olarak 30 mart da hastahaneye yatacagım işlemleri ona göre yürütecegim.