iRootMedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevaplar icin cok sagolun ...
ama yardimci olamicaksiniz herhalde bana...
Demek istedigim bi program acikken o programa komut gönderme mesela ben bi programin button click komutunu biliyorum ''Wishitclick'' mesela bu programin icindeki bir buttonun komutu ve benim yazdigim programdan o komutu ona yollamak yane ordan basmadan benim programdan ona komut göndercem tsk ederim arkadaslar.

Eğer yazılan program ikinci defa kendisini açmayı engelliyorsa dediğim yöntem emin olmamakla birlikte bu işi yapabilir. Örnek. Crack yapılmamış MSN ikinci bir msn acılmasına izin vermez Application->Restore bu komutla ;(bu komut programı yeniden actırmamayı saglar; eger acılmamıssa yeniden acar) ama bende denemedim daha yazınca görmek lazım. Ama uygulamayı yeniden acamayacagı izin parametre gönderimine izin verebilir çalışan programa.
Çünkü burada ucu kapalı cok fazla problem var birincisi hükmediceğin programın sanırsam daha aldığı parametreleri de bilmiyorsun.
ve ikincisi Restore komutunun ona gore icra olayı nasıl olacak deneyip gormek lazım.

Fakat senin daha bunu sormadan önce oturup o exenin hangi parametrelerle çalıştığını öğrenmen lazım; eleman ona düşündüğümüz tarzlarda kod yazmamışsa zaten yapacağın pek bişey kalmıyor..