benimde başıma gelmişti, login.php, index.php, showthread.php gibi tüm sayfalarda sabit bir sayfa çıkıyordu. çözümünü şu yolda buldum:
yapmadan önce mutlaka tam olarak sql yedeğini aldığından emin ol.
öncelikle hacklenmeden önceki herhangi bir sql yedeğini, başka bir sql açarak içine yükle. bunları yaptıktan sonra, yeni açtığın sql hesabının phpmyadmin'ine gir ve ordan "template" ile "templatehistory" tablolarını (sadece bu 2si) sql olarak bilgisayarına kaydet. bu yeni açtığınla şimdilik işimiz bitti. bu bir kenarda dursun şimdilik. eski, hacklenmiş olan sql nin, phpmyadmin'ine dönelim; burdada "template" ve "templatehistory" tablolarını sil ve eski yedekten bilgisayarına kaydettiğini (template ve templatehistory) buraya yükle. şimdi sitede bir sorun kalmamış olması lazım (ben bu şekilde 2 site kurtardım.). ancak site açıldığı zaman css lerden eser olmayacak, hiç dert etmeye gerek yok

hemen admincp'ye giriyoruuuz, ve istediğimiz template'i yükleyip, aktif edip; sorunsuz kullanıyoruz. istersen, eski sağlam yedeğinin admin paneline girip, temanın xml dosyasını indirip, buraya yükleyebilirsin, o zaman aynen eskisi gibi olur herşey.
sitenin hacklenmesi ile ilgilide sana şunu söyleyeyim; adminler dahil, bütün kullanıcı gruplarının takvim izinlerini kapat. o zaman sağlam bir açıktan kurtulmuş olursun.