Mehaba arkadaşlar genelde bu tarz programları bilgiasyarımda bulundurmam ama bindebir lazım oluyor işte. İşimi görecek bi program arıyacaktım ki bir forumda denk geldim hemen indirip kurdum, güzel ve pratik bir program. Kullanmanızı tavsiye ederim.
Download: http://www.bvtlivetv.com/bvtlivetv_setup_tr.exe
Alıntı
Beş altı yıl öncesine kadar bilgisayarda televizyon izlemek adeta bir hayal ürünüydü. Bu hayaller gerçeğe döndükten sonra kullanıcıların daha kaliteli bir görünüm istemesi üzerine 2005 yılında ücretsiz bir yazılım olarak devreye giren Bvt Life TV adlı yazılım günümüzde bilgisayardan en kolay ve en hızlı televizyon izlemenin adresi olarak adlandırılıyor.
Bu yazılım ile Türkiye’de yayın yapan tüm -z kanalları sorunsuz şekilde hiçbir eklenti eklemeden izleyebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra program; Almanya ABD Hollanda Fransa Arnavutluk Rusya Çin İtalya ve Brezilya gibi ülkelerin yerel kanallarını da gösterime sunuyor. Program TV kanallarını; genel müzik haber ve spor şeklinde filtre ederek size kendi alanlarınıza özgü kanalları kolay seçmenizi sağlıyor.
İsteyen Bvt Life TV adlı yazılımı ‘‘Listem’’ bölümüne gelerek aynı bir medya çalar gibide kullanabiliyor. Eklenti bölümünde ise Haber 7 Samanyolu Aktif Haber ve İnternet Haber gibi sitelerin son dakika haberlerini takip edebiliyorsunuz. Bu yazılıma sahip olmak isteyen kullanıcıların yapması gerek tek şey 107 Megabaytlık Bvt Life TV adlı kurulum paketini bilgisayarınıza indirerek sadece 20 saniyenizi ayırıp kurmak.
Kaynak:
Bvt Life TV 3.0 : Şimdi Bilgisayarızı Televizyon Olarak Kullanmanın Zamanı