Evet arkadaşlar bu sistemi kullananlar genelde temaların rusça olmasından yakınır.Bana ulaştırcağınız temalar 2 saat içinde tema yapısı bozulmadan sizlere 100/100 Türkçe olarak teslim edilir.Talepte bulunucak ilk arkadaşıma bunu ücretsiz sağlıycam.Tema başına istediğim ücret 10 Ytl dir.Paypal ve Hsbc Kullanmaktayım.Belirtmek isterim sadece Çeviri yapıyorum temanın her hangi bir yeri ile oynama asla yapmıyorum.Ripli temalarda oluşan grafiksel anlamda sorunlar konum dışındadır.İlgilenen arkadaşlar Pm atabilir yada konu altına yazabilir.İ trader im yoktur alışverişe girmedim denemek isteyen arkadaşlarım main.tpl dosyalarını atabilir ufak bir çevirme yapabilirim.
Tema: Çevrilir 10 Ytl
Modül: Çevrilmez
Tema Yapım: Tema yapmıyorum
Modül Kurma: Yapılır 5 Ytl (Tek Modül)
Datalife Engine Kurma: Yapılır 5 Ytl
Datalife Hack eklentileri: Yapılır 1 Ytl (tek hack)
Komple Paket: Datalife engine kurulum + tema Türkçeleştirme + Seo ayarları + gerekli modüller 25 YTL
Uyarı: Ripli temaların farklı browserlarda dağılması tamamen konum dışındadır.İlginenen ilk arkadaşıma ücretsiz olup konu sürekli günceldir ve pm atmanız önemlidir cümleten saygılar.
*** Önemle belirtmek isterim konu dışı lütfen yazmayalım ihtiyacı olan arkadaşlarım ulaşırsa sevinirim fiyatlar azdır çoktur benim yapabilceğim şimdilik budur.