tam 5 kere okudum ama inan neyi anlatmaya çalıştığını anlamadım (: ortada bir gerçek var eminim ikimizde aynı şeyi savunuyoruzdur.
hadi anladım varsayalım ; bu sitede senin söylemenle, "Leb demeden Çorum" diyen kişiler pek yok. O yüzden daha açıklayıcı olmak lazım (:
Bir oku tüm makeleleri, sırayla neleri anlatmışım, kim neler anlamış?
Çoğu kişinin üşendiği, derleyemediği, bahsedemediği yazılarım/makalelerim var. Gerek r10, gerek ücretli sitelerde, gerek bloglarda.
Makalede soru sorulmuş ki bilen insanların ve soruyu soranın anlayacağı dilde cevapladım, cevapları da paylaştım.
Leb demeden herşeyi diyenler de var merak etme sen.
Daha açıklayıcı olmak lazımsa ol (paylaş bilgilerini, paylaş üyelerle) Anlamadığın yeri de sor. Eğer bilgi katıyorsan da kat.
Akıl hocalığı yapmayı deneyeceksen bana akıl hocalığı değil sadece öneri de bulunabilirsin. "Açık olmak lazım" demek sana düşmez!
Kaç yazıdır bi muhalefetsin, didik didik edip açık arıyorsun yazılarda. 7/24 çalışan biriyim, tabiki yorgunluk ve insanlık haliyle hatalar olabilir.
Akıl hocalığı yapıp prim kazanmaya çalışamazsın, izin vermem böyle birşeye. Kaç saattir bilgisayar başındayım, hata bulduysan pm yada mesaj ile düzgün ve ciddi bir uslüpla bildirebilirsin.