Evet arkadaslar oyunu bırakmam sebebıyle carımı satıyorum.
Nick: SuMuKLee Lv:70 Build:Warrior + Warlock Server:Venus Wolf: No Name 67 Lv İşte SS(ScreenShot)lar: 1. Carın HP&MP - SP&Exp - Wolf Lv Durumu:
2. Build - Skill Durumu: a. Warrior 
Burada Arkadasım 2h Gıtmemı Onerdı, Hepsını Acarsan Sp Kaybı Olur Dedı. Banada Uygun Geldı, 2h Gidiyorum, Carın Yenı Sahıbı Isterse 1h'ı Sılebilir. 2. ci Sütundaki İlk 4 Skill i Kendimize Basamıyoruz Ondan Onları Uzun Suredır Uplamıyorum. Sondan 2 skill ise Cok Gerekli Oldugundan Upluyorum...
b. Warlock
Burada İse 4 Gap Var Malum 1 Skıll Artık 1k SP Istyor, Başka Bir Sorun Yok. Carın Yenı Sahıbı Premıum Alır Ve Gorevı 3 Kere Yaparsa(10k SP Verıyor, Her Yapışta.) 80 Lv e Kadar SP Sorunu Yaşamaz.
Su An SP Sorunu Yok GAP ın Harıcınde, Bu SP 76 Lv'e Kadar Goturebılır.(Kasarken Gelecek Olan SP ve Warlock'u 4 GAP İle Goturursek)
3. Karakter Hakkında Bilgi: 
Çar Pure STR'dir, INT'e Hiç Stat Point Verilmemiştir.
Honor Point:15
Burada; Atacklar, Defanslar vs... Düzgün Gelmeyebilir.Bende Gold Olmadığı İçin Düzgün Set Dizemedim, Fakat Üstüm ve Silahım NPC değildir.
Meslek Lv i 2 dir. Ve Haftalık 25k Maaşı Vardır.
4. Academy Penceresi:
Burada Sunu Belirtmek İstiyorum, Eu Carlar İçin Honor Point Onemli Değil Çünki Kazanacagınız Puanlarla Hiç Bir Şey Alamassınız. Ama Cok Adam Mezun Edersenız Academy Buff u Gelır ve Bu Kasılırken ve PVP de Cok Isınıze Yarar.(Defans, Attack vs... Buff'larından Bahsedıyorum)
5. Çanta&Item Durumu:
Bu Resmi Gostermemdeki Amaç; 90Lv Inventory Gorevı Hariç Tum Gorevlerı Yapmam ve Çantadaki İtemleri Görmenizdir.
6. Banka'daki İtemler&Scroll'lar:
Bankada Event Scroll'lar Elixir'ler ve Azda Olsa Element Mevcuttur.
----------------------------
Çarın Fıyatı 75 YTL Çarın Yeni Sahibine Şimdiden Hayırlı Olsun.
İletişim: berk@live.com.mx