OyunSu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin koruduğun o Türk askerlerinden bazıları şuanda Ergenekon davasında yargılanıyor altını çizerim. Hepsini aynı kefeye koyamazsın. Evet sadece ben haklıyım yaşadım gördüm. Sen yaşamadığın için bilemezsin ve yine altını çiziyorum Pkk teroristlerinin çoğunluğu kürttür nedeni ise doğuda iş yok okul yok cahillik var ve doğu insanı böyledir ona ekmek veren için canını bile verir. Bunlarda onların cahilliğini kullanır. Ayrıca altınıda çizmek isterim Pkk teroristlerinin sözde komutanları çavuşları vb.. hep Ermeni dir. Bilmediğiniz çok şey var. Şanlı Türk askeri köylere gidip köylüyü toplayıp dövüyordu be gülüm daha neleri var anlatırdım da gerek yok. Televizyondan izlemeyle olmuyor CyberBlow biraz hayatı gör.
doğuda iş olanaklarının olmamasının nedeni zaten terör olaylarınıdır , iş adamları doğuya yatırım yapmaya cesaret edemiyor terör olayları yüzünden,underground01 arkadaşında dediği gibi terör olayları olmasaydı, silahlara verilen paralar doğuya ayrılırdı hem iş imkanları olurdu hemde hizmet en iyi seviyeye taşınırdı.

underground01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha önce kürtleri hiç bu yönden düşünmemiştim kafamdaki kargaşa bulutu gitti artık
ne tür bir kargaşa vardı hocam kafanızda
edit: pkk da her türlü insan var oraya kimse gönüllü olarak gitmiyor.ayrıca o insanların çoguna esrar uyuşturucu vs veriyorlar.düşünün siz belinize bomba sarıp kendinizi havaya uçurup parça parça olmak istermisiniz?onlarda istemiyor ama robot gibi kullanılıyorlar yazık.onları düşürenlerin Allah belasını versin.Ayrıca şimdiye kadar birçok köy korucusuda askerimizle beraber pkk ile mücadele ederken şehit oldular.yazık.onlarda istemez heralde silahlı savaşlı bir yaşamı.ayrıca doguda pkk nın halka yaptıgı işkencede insan pisligi yedirdikleri bile ortaya çıktı.düşünün artık...son olarak zamanında Tc hükümeti tedbiri elden bırakmasaydı OHAL i kaldırmasaydı teröre bu kadar harcadıgımız parayı oraya sadece okul yol su hastane yaptırsaydık şimdi dünyanın en zengin ekonomosine sahiptik belkide.
Türkiye'nin teröre harcadıgı para ne kadar? - Google'da Ara
linke bakın ve ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksınız.
doğru tesbit
terör olmasaydı , terör yok etmek için harcanan parayla doğuya mükemmel bir hizmet sunulabilirdi.