problem çözülmüş ama şunu yazma gereksinimi hissettim.
Bende yaklaşık 3 ay sistemserver ile çalıştım. Son 3 hafta maillerim çalışmadı ve ücretini ödediğim ayın bitimine 10 gün kala ayrıldım.
konuda herkes diyo parasını ödememişsin yedekleri vermemesi normal. İyide müşterinin verdiği paranın karşılığı istemesi niye normal değil?. Oluşan problemde hizmet sağlayıcı herhangi bi tahütte bulunmuyor. Site kapalı kaldığında mailleri çalışmadığında özür dileriz problem giderilecek demekten başka bişey diyemiyorlar. Ben bu işin ticaretini yapmıyorum şuan, kendi kişisel işimi ve bir takım tanıdıkların sitelerini barındırıyorum şuan ki vps imde. Kimse müşterisini madur etmek istemez elde olmayan sebepler olabiliyor tabi ki. Ama müşterisi ücretini ödemediği için rehin koyma vs gibi durumlarıda beni rahatsız ediyor gerçekten.
Artık zaten herkes hostçu olduğu için

sponsorluklar havada uçuşuyor kalite düşüyor tabi. Asıl iş hizmeti sağlarken tahütte bulunmak. Benim serverımın fiyatı budur... herhangi bir aksaklıkta, aksaklıkta geçirilen süre kadar size ücretsiz hizmet sağlıyacaz tahütünü kimse vermiyor en azından ben görmedim.
Amacım kimseyi suçlamak değil, kaliteyi arttırmak aradaki ufak tefek parazit hostçuları ortadan kaldırmak.