hayırlı olsun biraz geç oldu kusura bakma murat arkadaşlar bende özgür kaya diyarcafe mağdurlarındanım bu arkadaş a 80 lira gönderdim host ve domain aldı ama siteyi yapamadı 20 gün geçti parayı geri istedim host domain aldım gersini olunca vericem dedi hostla domain i ver dedim yok panelde sorunvar yok yan yattı çamura battı hergün oyaladı beni en sonunda sitemde.com u aradım ve murat arkadaşımız a anlattım durumu saolsun dinle beni domain i nasıl alabilirim diye sordum izasoft dan almış domain i dedi izasoft u aradım ama *********** da olsa bizim müşterimiz onayı olmadan veremem dedi sitemde.com u tekrar arayarak domain gitti para da gitti bari host u alabilirmiyim dedim saolsun hemen yeni kullanıcı açtım host u benim kullanıcıma aktardı param gitti domainim de ama olsun host u kurtardım enazından daha acemiyim tecrübe kazandık ders oldu bize ve murat gibi işini doğru düzgün yapan biriyle tanıştım bundan sonra inşallah hep birlikte çalışırız tekrardan çok teşekkür ederim murat
hehe

ben teşekkür ederim ne demek. Maddiyat önemli değil. Önemli olan mağduriyeti gidermek.
Saygılarımla