iyi güzelde herkes katılabilir eyvallah da 10 tane amatör genç arkdaşım gözlerini patlatacak pc başında bişeyler koyabilmek için birtane aradan pro bir arkdaş noktayı koyacak tasarımda noldu 10 tane arkadaşın emeği göz nuru

ben birazda bunun düşünülmesini istiyorum .. adam 500 ytl logo yarışması dedi amatör bir tane tasarım görebildinizmi hayır.. sölemek istediğim aslında bu .. hocam hassiyet göstermenizi umuyorum bu konuda eğer konunuzu baltaladımı düşünüyorsanız tasarımınızı ücret almadan yapıcam hemde en iyi sonuca ulaşana kadar .. saygılar
Herkes Yorumunu Yapar. Konu Baltalanması Gibi Bir Düşünce Sözkonusu Değildir. Biz İlla Çok Profosyenelce İşler Olsun Demiyoruz Çokta Kötü Olmasını Kimse İstemez Tabiki.Sonuçta Kullanacağımız Ürün 2 Ay Sonra Geçerliliğini Yitirecek Sürekli Kullanabileceğimiz Bir Tasarım Değil. Amatör Çalışan Arkadaşların Buşekilde Düşünceleri Varsa Katılmazlar Zaten Katılan Arkaşlarda Bugibi Şeyleri Göze Alıp Katılırlar. Amatörlükten Profosyenelliğe Geçiş Emek Çaba İster Bunuda Geçiş Yollarından Biri Olarak Görürler. Profosyenel Çalışanların Bu Tür Etkinliğe Katılmayacağınıda Düşündüğünüze Göre Sizin Gözünüzde Yalnızca Amatörler Arasında Yapılan Bir Yarışma. Herşey Amatörce Oluyorsa Sorun Nerde?