kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlıkta bir şey yok arkadaşlar. Atatürk her zaman kendisinin efsaneleştirilmemesini istemiştir. Onun fikirlerini yaptıklarını eleştirmemizi, sorgulamamızı istemiştir. Videoyu izleyince zaten anlıyorsunuz. Ona kalırsa Atatürk nasıl öldürüldü diye bir kitap var. Onunda başlığı yanlış. Aşalağıcı bir başlıktır. Türklerin atası olarak nitelendirdiğimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü kim öldürebilir. Öldürse böyle bilinmez mi olur.
Kimisi bir parti için Atatürk'e denir mi vs demiş. Eğer hepimiz o kadar Atatürkçü olsa öyle bir parti zaten hükümet olamazdı. Şu an Atatürk hayatta olsa ve görse eminim çok çok üzülür. Onun bıraktığı yerden acaba ne kadar ilerleyebildik?
Yanlış düşünüyorsun hemde çok sen karşı çıkmaz isen o karşı çıkmaz ise ben karşı çıkmaz isem kim karşı çıkacak ? Herkes gerektiği kadar Atatürk'çü olsun o zaman da bu tür videolar görmeyelim.Sen kendi Atatürk sevginden eminsen bence olay bitmiştir zaten gerisi ilgilendirmemeli seni ne de beni.Bu sevgi ölçülemez kuleli kardeşim ve en ufak lekeleyecek birşey görmek insanı derinden etkiler ki bu leke de siyasal partileri orataya koyarak tiraj sağlamaya çalışan muhalefetlerin bir oyunu ise iş daha da kötüdür.Beni ilgilendirmiyor hükümet yada alt partiler beni ilgilendiren kısım Atatürk'ün kullanılması bu videoda.Duygusal olarak insanların akıllarına girip birşeyleri empoze etmeye çalışıyorlar gayet net herşey.Yazık başka birşey demiyorum kendi düşüncemdir sizlerin düşüncelerinize de saygı duyuyorum görüşlerimi belirtmek istedim.