Wirus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer yanlış yere açmış isem konuyu Mod arkadaşlar uygun bir yere taşırsa sevinirim...
Özür diliyerek başlamak istiyorum.. Link satışından anlamam... Ama bir arkadaşta pr6 domain var... onu üye yapcaz yarın r10 a.. o da pek anlamaz bir sor dedi soruyorum.. umarım yanlış yere açmıyorumdur konuyu. bilen arkadaşlar cevap verirse çok sevineceğim...
Ciddi anlamda bu konuda eksiğimiz olduğu için soruyorum. Bilgisi olanlar lütfen yardım etsin... Arkadaşın elinde PR6 bir domain mevcut... Hem türkçe , hem pr6 , hem de drop değil...
Böyle bir domainin ederi hakkında fikir rica edeceğim. Belki siz ederi hakkında fikir vermeyeceksiniz... Bi kaç sorum olcak ama...
1- Aylık ve 3 aylık reklam satışı yapsa kaç paradan yapması gerekir..
2- Mesela Pr6 diye 3 aylık reklam aldı.. atıyorum 100 tl ye... ee bu zaman dilimi içinde pr5 e düşerse nolcak, parayı iade mi etcek.. ya da pr7 ye çıkarsa +para talebi mi yapcak...
Daha önce hiç link satışı yapmadığımız için soruyorum... Çok teşekkür ederim şimdiden cevap verecek arkadaşlara...

1. sorunun cevabı: Sitenin içeriği,kalitesi vb. konulara göre fiyat değişir bunu araştırırsınız.
2.Link veya reklam alım-satım yapılırken alıcı da satıcıda riski göze alarak bu işlemi yapar. Yani Alıcı link alırken Pr Değerinin düşme riskini göze alır. Link satışı yapıldıktan sonra da kesinlikle iade talep edilmez. Aynı şekilde siz link sattınız sitenizin pr 6 dan 7 ye çıktı sizde ek ücret talep edemezsiniz.
Tabi satış esnasında kişi ile anlaşma yapmazsanız. Hem alıcı hem satıcı konumunda olarak.