Peki sistemi nasıl yani iyi kazandırıyor mu Bidvertiser?
bidvertiserdan 3 ay boyunca cok düzenli ödeme aldım.0.04 dolar veriyordu tık başı..ama yaklasık 3-4 ay için turk reklam veren bitince şirkette türklerden elini ayagını cekti sanırım reklam cıkmıyor cıkan yabancı bir kaç reklam olursada saymıyordu kaldırdım bende..
Adsense alternatifi olarak adtech reklamstore hepsiburada gittigidiyor hızlıal ve bunların yanınada saglam softreklam gibisinden bir pop up şirketi ile destekleyebilirsin..bana düşüncemi sorarsanda adsense hesabın varsa mutlaka adsense kullan ve sitenden gercekten para kazanmak istiyorsan kaliteden mecburen ödün verip mümkün oldugu kadar fazla reklam şirketini beraber kullan..Sonucta bir reklam şirketi bir ip den gelen ziyaretci 10 reklamda tıklasa 1 tık sayar farklı reklam şirketleri kullanırsan o ziyaretcinin her reklam tıklamasından ayrı kazanclar elde edebilirsin..Hele bide kullandıgın reklam şirketi adtech reklamstore gibi tıklayan ziyaretciyi sitendede cıkarmıyor ayrı sayfada acıyorsa bunların hepsi senin için avantajdır diye düşünüyorum..umarım bir parça yardımcı olmuşumdur.