Sürekli aynı sorular.
Evden eve nakliyat doğrudan hedef kitleye ulaştıran bir aramadır.
Nakliyat mal taşınması ile ilgili bir kelimedir. Evden eve nakliyat ev taşınması ile ilgili bir kelimedir.
Nakliyat yazan adam nakliyat konusunda bilgi arıyordur.
Evden eve nakliyat yazan adam bilgi milgi değil doğrudan evini taşıttıracağı bir nakliyat lirketi arıyordur.
Çünkü biz göçebe bir milletiz. Nüfusun %70 i 100 yıldır sülalece aynı şehirde yaşayan insanlar değiller.
Buna bir de askerleri, hemşireleri, öğretmenleri ve diğer göçebe memurları ekledin mi büyük bir göçebe potansiyel var.
Doğuda ufak diye küçümseyeceğin pek çok ile her sene bir kaç bin asker, öğretmen, hemşire ve memur ataması yapılır.
Bu aynı zamanda şehirden ayrılacak bir kaç bin personel daha eder.
1000 tanesi ailecek evini taşısa ve her biri ortalama 2000 lira nakiye parası verse en küçük ilde senede 2 milyon liralık nakliye pazarı oluşur.
Ve bu rakama ev sahibi ile anlaşamayan, yeni ev alan yani şehir içinde taşınanlar dahil değil...
Ankara izmir istanbul adana bursa gibi daha büyük şehirlerde bu nakliyat pazarına şehir içi nakliyat işlerini de eklerseniz yüzlerce milyon dolarlık bir pazar oluşur.
Bu pazardan pay kapmanın tek yolu da EVDEV EVE NAKLİYAT aramasıdır.
Ben geçen sene mecidiyeköy den evimi taşıttırmak için internetten aradım naliyat firmasını. bir yerle telefonda görüştüm anlaştım adamların ofisi benim bir alt sokağımdaymış haberim yok elemanları internetten buldum.
Evden eve nakliyat araması ayda ortalama 300.000 kere aranıyor.
Bu insanların 200 bini internetten ulaştıkları firmalar ile anlaşsa ve ortalama taşıma ücreti 1000 lira olsa...
Aylık 200 milyon liralık bir pazar var demektir...
İşte o yüzden değerli bir arama...
Ama 2 ay içinde bu soruyu bir daha soran çıkacaktır...
Aynı şeyler bin kere daha konuşulacaktır.
Bir webmaster html tagler kadar hayatı ticareti de öğrenmelidir.
Yoksa elinizdeki kodları paraya çeviremezsiniz...
saygılar
bu yazıyı okuyupda hemen bi "evden eve nakliyat " adı altında site bulup kasmayasınız