Süper loto bana çıksaydı reklam şirketi açacaktım. Gösterim bazlı reklam yayınlatcaktım. Ama bu düşüncemi gerçekleştirirken sadece aklımda şu vardı. Sadece kaliteli siteleri yayıncı olarak kabul edecektim. Kaliteli derken bu kavram oldukça değişken. Bunu da aslında en güzel dmoz mantığı ile çözebilirdim. Gönüllü editörler yayımcıları kontrol edecekler, uygun olmayanları kaldıracaklar. Tabi bu bir yöntem başka şekilde de bu ayrım yapılabilir.
Blogumda hep gösterim bazlı reklam yayınlamak istedim ama Türkiye hitlerini hiçbir site kabul etmiyor. Heryerden banlanmış durumdayız. Evet millet olarak bozulduk. Bu yüzden birbirimize destek olmalıyız. Birbirimizi kollamalıyız. Reklam şirketleri için de geçerli bu. Siz hep bizi kazıklamaya çalıştınız. Tık başı 0.01 gibi komik rakamlar verdiniz. Bazılarımızı reklam tıklatmaya yönlendirdiniz. Aldığınızın verdiğinizin hesabını mı bilmiyorsunuz yoksa bizi mi kazıklamaya çalışıyorsunuz?
Sağlam yayıncılara destek çıkın onlar da size destek çıksın. İlla ki az zamanda çok para kazanıp hemen zengin olmaya kalkışmayın.
Konuyu çok dağıttım galiba ama adsense'e muhtaç olmak çok üzüyor beni.Yurtdışı siteler 1k gösterime (yurtdışı hit) 5-6 dolar verirken pop up ile 1k gösterime 1 lira almak ne kadar güzel sayılabilir ki? Bence bu konuda birşeyler yapmak lazım.