Siz bu şekilde başkalarına bakarak hareket ederseniz ve kendinize güvenmiyorsanız hiçbir yol kat edemezsiniz.
Sizin örnek verdiğiniz o site ilk açıldığında acaba öyle mi açıldı, sizin siteniz mi de öyle net yazıyorsunuz.
Ben burada size faydalı birşey dedim, yapıp yapmamak sizin elinizde.
ben o sitenin 50bin üyeli olduğu zamanı da bilirim moderatörlük de yaptım.Kendi sitemi örnek vermek istemedim çünkü daha büyük bir örnek var.Benim sitem de 300bin üyeye sahip.Linklerim gizli gayet güzel kazanıyorum hitim de gayet yüksek.Açtığım konuların 2-3 saatte googleda indexlendiği de oldu.Peki siz hangi tecrübenize dayanarak bu kanıya vardınız?önemli olan 5k olan hiti 10k yapmak değil.10k olan hiti 100k yapmaktır.Ayrıca bu üyelerin, forumun, hitin, paylaşımın bir karşılığı olmalıdır.Bu da kesinlikle paradır.Teşekkürle 100bin üyeli bir forumu nette barındıramazsın.
Popup olmasın diyorlar
Adam gibi reklam şirketleri kurulsun adam gibi tık başına ücret versinler, adsense türk webmasterlara daha fazla versin demezler.
Splash reklam olmasın diyorlar
Efendim sizde sitenin en üstünde duran reklama tıklayın da olmasın.
Linkler gizlenmesin diyorlar
O zaman linkleri açınca her konuya mesaj yazmak için üye olun alacağınızı alıp basıp gitmeyin.
Not: Sizde 3-4 sene bir forum işletin, size de dava açılıp siteniz kapansın, siz de server sıkıntısı yaşayıp ordan oraya sitenizi taşıyıp gecelerce uyumayın, siz de reklam şirketlerinizden paranızı alamayın o zaman bunları anlarsınız.