Merhaba

Ben bir flash manşet scripti yazdırmak istiyorum aslında çoğu şeyi hazır sadece bu scriptin php olarak bir arayüz üzerinden yönetilmesini sağlayacak bir script istiyorum. Ekte verdiğim dosyaları açıncda coder arkadaşlar daha rahat anlayacaklar nasıl bieşy istediğimi.

Ek' teki dosyada 3 adet swf dosyası mevcut bu swf dosyaları XML kullanarak resim ve link bilgilerini alıyorlar benim istediğim ise bu swf dosyalarını xml edit yaparak yönetebilmek. Online bir arayüz sayesinde XML editleyebilmek kısaca. İstediğim scirpt' te

* ilk olarak arayüzden resimi seçip gerekli olan dizine upload etmek. ( Resime yazı ekleme gibi bir isteğim yok. Sadece büyük resimi Swfnin okuyacağı boyuta crop etmesi yeterli zaten standart resimler kullanacağım sadece video swf bölümünde bu crop özelliği olması gerekiyor.)

* upload ettiğim resime link verilmesini sağlamak. ( XMl kullanılarak link verilecek link browse edilerek bulunmayak manuel eklenecek)

* en önemlisi ise 3 adet swf olduğuna göre ( Manset - Resim - Video ) 3 xml ayrı ayrı editlenecek ve resimler farklı isimlerde olmaki karışmasın.

* ben bu swf dosylarını joomla, html vb gibi bir kodun içine gömerek sadece bu 3 swf dosyasını yönetmek istiyorum. Yani bir hazırlda bulunan scriptin içine scripti kodlayan arkadaş ekleme veya gömme işini yapmayacak.

* sadece 3 swf dosyasını web üzerinden hızlı ve rahat yönetmek için kod yazacak.

Umarım istediğimi tam olarak anlatabilmişimdir. Eğer sormak istediğiniz ek sorular var ise buradan veya pm yolu ile bana ulaşabilirsiniz.

Ek olarak ödeme Garanti / Paypal olabilir.

İşin başında ücretin yarısı sonunda ise geri kalanı şeklinde olacaktır.

RapidShare: Easy Filehosting