ben benim. o kim benim hakkımda yorum yapıyor ?
ve de "L" harfini büyük yapıp yapmamam seni iLgiLendirir mi satış yapmazmışsın yaptırmazmışsın yapma yaptırma beni mi etkiLeyeceksin ben sadece işimi yapmaya geLdim adamın biri çıkıp bana sahtekar diyor sence normaL bişey mi gaLiba "r10.net" te şöyLe birşey var tanınmayan ve yeni geLenLeri rencide etmek ve satışLarına pay çıkartmamak için eLinden geLen yapıLıyor yazık size.Neyse uzatmıyacam herkezin herşeyi kendine konu aLtında mesaj yazıLmasın herkez işine baksın.
Adam gibi Türkçe kullanı bu 1
Mahalle ağızı yapıp, milletle it dalaşına gireceğine sorulara yanıt ver bu 2
"
"r10.net" te şöyLe birşey var tanınmayan ve yeni geLenLeri rencide etmek ve satışLarına pay çıkartmamak için eLinden geLen yapıLıyor yazık size. "
Demişsiniz,
TR-NETWORK olarak 9 Eylül 2008 tarihinden itibaren R10 piyasasında hizmet vermekteyiz, ve çok kısa sürede yaptığımız iyi ve güzel işlerle, gerçekten birçok kişinin sevgisini kazandık, birçok kişiye hizmet verdik, ve kısa sürede çok fazla pazar elde ettik. Eğerki saygılı olunur, Türkçe düzgün kullanılır ve adam gibi cevaplar verilirse neden karşı çıkılsın ? Bu da bir soru fakat bu soruyuda cevaplamıyacaksınız, ve halâ mahalle ağızı kullanıcaksınız.
Ek olarak biz hosting firmaları olarak bugün, 25 liralık 30 Liralık hizmeti bile bin bir sorgudan geçtikten sonra sağlıyorsak son kullanıcıya, 1500+ Lira
nasıl vermeyi planlıyorsunuz. Ha şimdi siz piyasayı bu hallere düşürdünüz diyeceksiniz, hayır. Bunun sebebi sizin gibi satış yapmaya çalışanlardır. Orasıda ayrı bir konu.
@Şahıs :
Disconnect From R10
Teşekkürler,
Saygılarımla..