Alıntı
Anlattıgım Gibi Kendisi Özelimde ve Gözüme Çarptı '' Hosting Satışlarımız Başladı '' Sizce Siz Bir Hosting Firması Olarak Sponsor Oldugunz Bir öğrenci Arkadaşın Kişisel İletisinde Bu Yazıyı Gördügünüzde Kendinizi Enayi hissetmezmisiniz. Ben Aynen Öyle Oldum. ve Haklıyım Hemen Arkadaşın Hostunu Kapattım. Sponsor dediğin bir iş yapıyorsan kendine sponsor alırsın ondna yardımlar alırsın v.s Uzatmaya Hiç Gerek Yok Kendisiyle Vb Grup İnternet Hiz. Olarak Başka İşlerde Çalışmalar Diliyorum. Eger Kendisini Haklı Buluyorsanz Arkadaşımızdan da Vb Grup Adına Özür Diliyorum...
Profesyonel bir iş yapıyorsanız egolarınız veya " enayi durumuna düştüm " gibi hislerinizi bir kenara bırakıp anlaşma çerçevesi içerisinde bir iş yürütmeniz gerekiyor. Böyle bir durumla karşılaşınca ilk vereceğiniz tepkinin : hostunuzu kapatıyorum değil Nedir bu işin aslı ? olmalıdır. Takdiri okuyanlara bırakıyorum.

"Sponsor dediğin bir iş yapıyorsan kendine sponsor alırsın ondna yardımlar alırsın v.s " Demişsiniz. Sponsorluk çerçevesinde bu gibi bir konuyu konuşmadık, konuşsak bile bunlarla alakalı bir sorun yaşamadık. Kibarlığın için teşekkür ediyorum. Az öncede belirttiğim gibi taktiri okuyanlara bırakıyorum.