evet bugün bu arkadaşlar bı sorunu yaşadık, ve hostunu kapattım. Neden ? Bana kendisinin bir host sponsorluğuna ihtiyacı olduğunu söyledi ve bende bu konuda ona yardımcı oldum arkadaşımız konusunda belirttiği gibi 2 3 gün Sorunsuz Bir Şekilde hostuna karşılıyorduk ve bu sabahta Kendisi Benim Özel Msn adresimde oldugu için gözüme çarptı. ( Biz arkadaşlar ilk olarak radyo hosting sponsorluğu için anlaşmıştık ve Benim İstanbuldaki İşlerim Nedeniyle Kendisiyle İlgilenemedim ve Biz Zaten Radyo Hostta aşırı sponsorluk yapmış bulunmaktayız. Bunun İçin Bunun Olmuyacağını Kendisine belirttim ve Kendisini Beklettğim İçin ona Özür Olarak Hosting verebilrim dedi KendisidE Kabul etti. Anlattıgım Gibi Kendisi Özelimde ve Gözüme Çarptı '' Hosting Satışlarımız Başladı '' Sizce Siz Bir Hosting Firması Olarak Sponsor Oldugunz Bir öğrenci Arkadaşın Kişisel İletisinde Bu Yazıyı Gördügünüzde Kendinizi Enayi hissetmezmisiniz. Ben Aynen Öyle Oldum. ve Haklıyım Hemen Arkadaşın Hostunu Kapattım. Sponsor dediğin bir iş yapıyorsan kendine sponsor alırsın ondna yardımlar alırsın v.s Uzatmaya Hiç Gerek Yok Kendisiyle Vb Grup İnternet Hiz. Olarak Başka İşlerde Çalışmalar Diliyorum. Eger Kendisini Haklı Buluyorsanz Arkadaşımızdan da Vb Grup Adına Özür Diliyorum...