Öncelikle merhabalar... Bir kaç GÜN önce Harac.Net isimli bir domain aldım. Aldığım domain'e reklam karşılığı hosting sponsoru buldum. ( vbgrup.com isimli bir firma ) iki gün boyunca sorunsuz bir şekilde site ile uğraşıyordum ta ki bu güne kadar ( 19.03.2009 ) Msn'e girdiğimde vb Grup sorumlusu Hostunuzu geri çekiyoruz dedi. Neden ? dedim nick imde yazan " Hosting satışlarımız başlamıştır... " yazısını gönderdi. Bende evet bir firmanın komisyonculuğunu yapıyorum dedim. O da o zaman ordan alın hostu hostunuzu çekiyorum dedi. ( Sponsorluk sırasındada bir fiyasko yaşadım. Radio hosting olarak anlaştım web hosting olarak verdi. ) Ciddi bir firma olduğunu söyleyen vbGrup başka bir firmanın komisyonculuğu nedeniyle yaptığımız sponsorluk anlaşmasını hiçe sayıyor. Şu an için kaybedecek birşeyim yok script elimde onu tekrar kurabilirim ama ya kuramayacağım birşey olsaydı veya site belli bir yere gelseydi ? Bu konuyu firmayı karalamak veya egolarımı tadmin etmek için açmadım. Piyasada birçok firma mevcut. Firmaları daha yakından tanımanız için yazdım. Okuduğunuz için teşekkürler...
Msn logları mevcut. ihtiyaç duyarsanız upload edebilirim.