serdar128 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kimse insanlara sırf kürt diye öyle bişe yapmaz, ama sen etrafa kürtdüm diyip ortalığı birbirine katıyosan o başka
hem müdür senin kürt olduğunu nerden biliyo.??
hiç bir yerde , hiç kimseye kürtmüsün Türkmüsün alevimisin sunimisin diye sorulmaz , soranlarada cevap verme zorunluluğunuz yok.
ayrıca insanları kürtler hakkında neden bazen önyargıya kapıldığını sizde gayet iyi biliyorsunuz.
Serdar saçma düşüncelerinle ortalığı bulandırıyorsun başka hiç birşey değil. Nerelisin diye sorduğunda aslen Mardinli yim dediğinde zaten kürt olduğun ortaya çıkıyor verme zorunluluğun yok gibi saçma cümleler kurma.

Sen zamanında o sıcak yatağında yatarken bizi sabahları askerler köyün ortasında toplar hergün 3-4 kişiyi döverlerdi, akşamda teroristler bütün köylüyü meydana toplar 3-4 kişiyi onlar döverdi. Bildiklerimi anlatırsam burada kaldıramazsın. Yani boş konuşuyorsun bu işler vatan/millet sevgisi sıcak yatağında yatmak ile olmuyor 4-5 sene Şırnak / van / mardin de yaşaman gerekli.

ilyasbat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyunsu sen dik kafalılğın yüzünden öyle bir muamele görmüşsün. Ben senin hocan olsam daha kötü yaparım emin ol. Benim çoook samimi kürt arkadaşlarım biri bile şu ana kadar kürtsün diye dışlanmadı.
Sen boşsun zaten yazmaya bile tenezzül edilmicek bir insansın emin ol. Ama ben bütün insanlara eşit davrandığım içinde sana da cevap vereyim. Sen ancak sana -rep verdim diye duygularına göre davranırsın başka hiçbirşey değil boş ve yanlış konuşuyorsun.

Yani arkadaşlar dediğim gibi bilmediğiniz o kadar şey var ki gelip burada eskiden Türk/Kürt ayrımcılığı olmadı olmuyordu kimse demedi diyemez.