Merhaba arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim nereye açacağımı bilemedim en uygun yer burası sanırım konuyu yanlışsa uygun yere taşınılmasını rica ediyorum konuya gelince

deneme.com adlı bi sitem var arkadaşlar yani ankara liseleri arası arkadaşlık kurmak maksatlı açmıştık pek tutmadı farkındayım pek iyi bir domain değil ama o an aklıma gelen en iyisi buydu ben bunu değiştirmek istiyorum fakat şöyle bir sorun var siteme açılmış fazlada olmasa konular mesajlar üyeler var ben site adını değiştirince atıyorum www.deneme2323.com yapınca sitedeki konulara tıklayınca gene deneme.com a yönelecek böyle oluncada ne konuları okuyabilicez yani kısaca bişi yapamıcaz bunun bi çözümü varmıdır anlatabildimi derdimi bilmiyorum ama gene kısaca özetlemek gerekise sorunumu

deneme.com sitemin adını değiştirip www.deneme2323.com yapıcam fakat açılmış olan konular ilk site adı olan deneme.com a yönelecek ordaki konuları nasıl 2 açtığım www.deneme2323.com a yönlendirebilirim ve bu bir sorun oluştururmu

yardımlarınızı bekliyorum tam net olarak anlatırsanız sevinirim bilen arkadaşlar elbet vardır.Ne yapılır ne edilir ne ayar gerektirir şimdiden teşekkürler.