Sadece 2 adet makale şeklinde ücretli link alınacak.
Site hakkında tanıtıcı bir yazı, makale, haber şeklinde olacak ve süresiz o sitede makale kalacak.
Yazılan makale alt sayfalardan yeni açılan bir sayfa olacak.
Site ismini url ve metataglarında katiyen barındırmayacak içerikte site ismi adı geçecek ve siteye link verilmek zorunda.
Ana sayfadan 1 ay süre ile makale yazılan sayfaya link verilecek ve 1 ay katiyen o link kalkmayacak ve linkiniz 10 ila 65. sırada olacak daha üstleri kabul edilmez..
Makale yazılan sayfaya yorum yapılabilmeli ve benim gönderdiğim yorumlar katiyen eklenilmeli.
Sitenin tanıtım resmi 427x274 px boyutunda makalede olmalı ve o sunucuda barınmalı. Resimi ben verebilirim.
En önemlisi ise katiyen benim makaleme rakip bir firmanın reklamı her ne suretle olura olsun reklam alınmayacak link, banner gibi "adsense hariç".
Sitenizin ana sayfa PR si en az 3 olmalı.
Ödeme sadece işbankasına yaparım diğer bankalara ise EFT ücretini keserim.
Tekliflerinizi PM ile atınız teklif atarken sitenizin adresi, msn niz, istemiş olduğunuz ücret olarak gönderin.Sormak istediğiniz soruyu buradanda sorabilirsiniz, cevabımı ayrıca konuyada yazarım.
Gelen teklifler arasından en iyi teklifi verenler ile iletişim kuracağım ve sitenin adresini vereceğim, diğer pm lere ise mutlaka olumsuz cevap yazılacaktır.