mahmutunal çok kötü bir durum günlük 6 bin tekil hit gönderiyordu google ve birden bire 800 lere düştü. Aylık net kazancım 14 bin ila 22 bin arasındaydı. ve gelirimde dolayısıyla düşmeye başladı. Panik yaptım deli gibi kaynak aramaya başladım önerilen bütün bilgileri okudum ve o gazla siteme oscommerce kurdum seo eklentisi derken 1 ay geçti. Sitede deprem olmasın diye eski linklerimi kaldırmadım include ederek bir sayfadan ana kategorileri bulundurdum. Sonucu merak ediyorsanız ağer kocaman bir "0 sıfır" aldım.Başarılı olamama sebebim ise infoma googleden bir mail gelmişti ingilizce olduğu için sonra çeviririm diyerek ilgilenmedim ve iframe virüsü yüzünden "pc deki bütün ftp lere yayılıyor" pc ye format attığımda mail uçtu gitti işte o mail googleden bir uyarıydı diye düşünüyorum. Ve bunun yanında hit kaybetmeden önce çok önemli bir kelimede 1. sırada olduğumdan DOS yedim 4 gün üst üste tabiki bunuda etkisi var ama en önemli hatalardan biri ise resim taglarına anahtar kelime gömmem ve rakip firmanın beni şikayet etmesinde olduğuna kanaat getirdim.
Tavsiyem sitende hiç bir değişiklik yapma bol bol makale oku sitende uygunsuzluk var ise onları kaldır ve sakına sitende deprem yapma. eğer deprem yapacaksan eski linklerini mutlaka barındır onlardanda olma sonra.