kerem bey bakın sorunumu sürekli firmalara özellerden attım. bakın tam anlatıyorum..
e7300
8 gb ram
500 gb hdd
unmereted band.
profilo dc
bu özellikteki 2 tane makine kullanıyorum ve tam 1 senedir ödememi aksatmıyorum firma el degiştirdi yaklaşık 5 6 aydır ve kişi üzerimden cok para kazandı bu makineler haricindede kazandı..ben bu makinelere ortalama düz 400 tl diyeyim ödeme yapıyorum..
ve ödememi yaparken zoruma giden olay sorunlarım oluyor yardıma ihityacım oluyor benimde müşterilerim var ben ögretmenlikte yapıyorum bu akdar cabalarken o kadar msnde online olurken adam msnde 10 dk online oldugunu görmedim sabahlara kadar ben calışırken o 10 dk online olmuyor..
ve en cok bana koyan kısmıda ödeme cok sıkışık oldugum icin 2 gun ertelendi ve yarbilgisayasr başında olmadıgım anda abi ödemeni yaparmısın diyip tekrar cıkması.. sorunlarım cıkıyor sitleerim kapalı millete dileniyorum yardımcı olurmusun diye. linuxtan hic anlamıyor.
bende dedimki ayın 10 una kadar vaktim var zaten aynı fiyatta aynı özellikte bir yer bulabilirsem bu ilgisizlikten kurtulayım.. ben kıcımı yırtıyorum 10 kuruş icin 24 saat online olayım o gitsin uyusun. böyle adeletsizlikmi olur ?sunucu parası cıkarmak icin yırtınıyorum resmen...
mesela dun gece başıma olay geldi bir dedicatedim guvenlik ayarlarıyla oynarken uzaktan baglantı gitti. aradım abi böyle böyle anlattım teknik servise cektirirsem 30 tl ücret alınır dedi. ki profiloda öyle bir şey olacagını sanmıyorum.. neyse tmama dedim. sabah oldu halen makine yok aradım abi ne oldu sonuc şifre yanlış diyor.. şifreyi tekrar verdim.. aynı şifreyi az önce aradım makine acık bizim şifre yanlış diyorum abi 2 saate kadar şifreni yollarım diyor.. böyle sorumsuzluk olabilirmi ? derdimi inşallah anlatabiliyorumdur..
yani parasıda makine özellikleride benimki gibi olursa yine gecerim ama fiyat artarsa özelliklerden dolayıda benim kullandıgım özelliklerde teklif verilsin ben 8 gb ram li makine satmışım adama 4 gb ramli 2 makinemi veriyim diyemem.. anlataibldim umarım.